Tracia Tenis Club

Cand pasiunea intalneste performanta

Rezervare teren tenis

ATENTIE !!!

Plata acestei rezervari (50 RON) nu reflecta PRETUL FINAL al inchirierii unui teren de tenis cu balon. Tracia Tenis Club, practica tarife diferite in functie de perioada zilei, sau a saptamanii pentru orele de inchiriere.
Aceasta plata reprezinta suma minima pentru confirmarea rezervarii. DIFERENTA se plateste la Clubul de tenis Tracia.
VEZI TARIFE

Inainte de a continua cu plata online, sunati la Tel: 0729 390 340 pentru confirmarea orei de rezervare!

Dupa confirmarea rezervarii terenului de catre club a orelor disponibile, aveti la dispozitie 30 de minute pentru a face plata. Neachitarea in acest interval, anuleaza rezervarea terenului, urmand ca banii sa fie returnati.

Tracia Tenis Club
Telefon: 0729 390 340
Adresa: Str. Salubritatii, Nr. 63, Sector 1, Bucuresti

 

click pentru
LOCALIZARE PE HARTA


Stimati clienti,

Avem in dotare patru terenuri perfect functionale cu cea mai buna suprafata de joc si anume, zgura naturala rosie adusa de la Filipestii de Padure, folosita si la Turneul de la Roland Garros in 2011 (citeste articol)

Instalatia de nocturna este complet functionala astfel incat vom putem gazdui meciuri pe fiecare teren pana la inchiderea programului, respectiv ora 24.00

Va rugam deci sa luati la cunostinta urmatoarele informatii cu privire la procedura de rezervare a terenurilor si etapele sale :

Sezonul de iarna incepe in data de 21 octombrie 2013 si se incheie in data de 19 aprilie 2014.

Zile libere vor fi Marti 24.12.2013, Miercuri 25.12.2013, Joi 26.12.2014, Marti 31.12.2013, Miercuri 01.01.2014 si Joi 02.01.2014. Pentru aceste date nu se fac rezervari. Preluarea cererilor pentru rezervari fixe se va face incepand cu data de 30.09.2013.
Posesorii unui abonament de sezon, au dreptul sa isi rezerve terenul de joc dorit.
Rezervarile ocazionale se pot face cu mentiunea ca terenul nu poate fi ales in avans si poate varia de la o saptamana la alta, decat in limita disponibilitatii.
Abonamentele de sezon se achita integral. Terenul se considera rezervat din momentul in care a fost achitat integral abonamentul. Orele nejucate nu sunt rambursabile. Rezervarile nu pot fi nici schimbate nici anulate. In cazul in care conditiile meteo nu permit utilizarea terenurilor, orele nejucate pot fi recuperate in max. doua saptamani pe oricare din terenurile bazei in functie de disponibilitati. Rezervarea intervalelor orare se face pe sistemul primul venit primul servit.
Pe baza noastra vor avea loc in timpul sezonului de vara turnee BCR Tenis Partener precum si turnee interne. Pentru turneele interne,datele definitive nu au fost stabilite inca. Pe perioada tuturor turneelor o parte din rezervari vor trebui anulate. Vom tine cont in momentul calcularii abonamentelor de sezon de aceste anulari si vom diminua pretul in consecinta in asa fel incat membrii nostrii sa nu fie lezati.

 Va multumim pentru timpul acordat citirii acestor informatii si va uram un sezon de iarna minunat.

Tracia tenis Club

Rezervare cu plata online 100% securizata!