Tracia Tenis Club

Cand pasiunea intalneste performanta

Prezentare clubului de tenis Tracia

Situat in zona de Nord a Bucurestiului, in apropierea Podului Baneasa,(click aici pentru harta), Clubul de Tenis Tracia a fost infiintat in anul 2012 de un grup de oameni entuziasti, din dorinta de a oferi iubitorilor sportului alb, amatori sau profesionisti, posibilitatea de a practica acest sport intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, oferind cele mai bune conditii si dotari.

Am inceput de la zero, intr-o zona unde nu exista infrastructura pentru acest sport si unde concurenta este foarte mare. Dar acest lucru nu ne-a speriat, intrucat totul este facut din pasiune si din dorinta de a arata ca se poate si altfel. De aceea ne dorim sa ne dezvoltam si mai mult, sa creeam noi facilitati, iar cu timpul sa devenim un nume de referinta in domeniul sportiv.

Clubul dispune de patru terenuri, toate dotate cu nocturna cu proiectoare Philips, avand suprafata de zgura rosie de cea mai buna calitate, adusa de la Filipestii de Padure, folosita in anul 2011 la turneul de la Roland Garros si care, pe toata perioada sezonului rece, sunt acoperite cu balon presostatic.

Tuturor clientilor clubului le este pus la dispozitie vestiarul, cu dus, dulap pentru haine si tot ceea ce este necesar pentru a creea conditii optime de confort. Masina o puteti lasa fara grija in parcarea clubului, intrucat paza este asigurata de o firma de top din domeniu.

Pentru cei care indragesc acest sport, dar nu l-au practicat inca, sau sunt incepatori, cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze, clubul nostru va pune la dispozitie experienta unor antrenori care au pregatit generatii de sportivi si care ii pregatesc pe campionii de maine.

Dupa o partida de tenis epuizanta, va puteti relaxa si socializa intr-un cadru organizat si relaxant pe tereasa Tracia din incinta clubului, intr-un colt de verdeata, feriti de zgomotul si praful din mijlocul orasului si “ deranjati “ doar de cei cativa fazani care canta in apropiere.

Intrucat dorim sa atragem cat mai multi oameni spre acest sport minunat, permanent venim in intampinarea tuturor potentialilor clienti ( si de ce nu, viitori prieteni ) cu oferte speciale.

Clubul nostru va garanteaza siguranta maxima, datorita unei monitorizari permanente asigurate de firma de top din domeniu - NEI GUARD

 Si nu uitati “ Mens sana in corpore sano “.

Rezervare cu plata online 100% securizata!